– Anneler Gününde Hediye

– Anneler Gününde Hediye

İnsanlar dusunebilen ve duygulari olan varliklardir. Bunun sonucu olarak karsi cinse ilgi duyarlar. İlgi duyulan kisinin mutlu olmasi, kisinin kendisini de mutlu eder. Sevilen kisiyi mutlu etmek icin ufak veya buyuk hediyeler verilir. Hediye secimi hediyenin dusunulmus olmasi kadar onemlidir.

Hediye alinacak kisinin nelerden hoslandigi, neleri sevdigi ve onu nelerin mutlu edebilecegi onemlidir. Hediyeler secilirken bu detaylara onem verilmelidir. Sadece hediyenin alinmis olmasi bile karsidakini mutlu eder ancak begenecegi bir hediye alarak bu mutlulugu arttirmak bizim elimizdedir. Hediye secerken kendimizi hediye alacagimiz kisinin yerine koyup dusunmeliyiz. Hediye alip mutlu etmek isterken karsidakini kirmamak da onemlidir.
İhtiyaci olan biseyi almak karsidakini kirip incitebilir. Alinacak hediye kucumsenmemeli, yeterince zaman ayirlmalidir. Hediye illa ki alinacak degildir, kisi kendi de hazirlayabilir veya icten yazdigi bir mektubu hediye edebilir. Hediyenin maddi degeri degil manevi degeri onemlidir. Hediye konusunda onemli olan cok ucuz ve cok pahali olmamasidir.
Orta buyuklukte ama manevi degeri olan, ozel bisey ifade eden bir hediyenin secilmis olmasi onemlidir. Anneler gunu de onemli bir gundur ve mutlaka annelerin hatirlanmasi gerekir. Maddi acidan sikinti ceken biri ise annesine bir mektup yazarak ona mukemmel bir hediye verebilir. Anneler icin sadece hatirlanmis olmak bile yeterlidir ancak cocuklar bununla yetinmemeli, en azindan bir cicek koparip annesine onu cok sevdigini soyleyerek mukemmel ve essiz bir hediye vermelidir.
giftmundo